Zelenina pod maso, do masových směsí.…
Těstová vložka do tamales - vařená
Jednoduchá vložka do polévek ze sáčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí pečeně na divoko
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Houbové karbanátky s mletým masem
Zapečené plněné bagety
Citronový krém s tvarohem
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Kuřecí se smetanou a špenátem
Těstoviny se špenátem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi