• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Napište svůj komentář k receptu

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

autor: pavlakucerova1@seznam.cz
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 100
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      balení hera
    • 1
      kelímek bílý jogurt Malý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Mouku vysypeme na vál, nastrouháme na ni Heru, přidáme jogurt, sůl, vajíčko a vypracujeme těsto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

VVV - Velice Vydařené Vepřové

VVV - Velice Vydařené Vepřové

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 11. 9. 2016 21:54

    V receptu, se píše jedna Hera...tudíž, když jedna tak celá a Hera celá má 250gramů....menší Heru jsem nikdy neviděla...jogurt to samé 250gramů....pokud by byl ten velký, napíše se velké balení...Jinak recept výborný, jednoduchý, srozumitelný a moc dobrý...Děkuji za něj...moc nám chutnalo...

  • Jana | 11. 9. 2016 21:53

    V receptu, se píše jedna Hera...tudíž, když jedna tak celá a Hera celá má 250gramů....menší Heru jsem nikdy neviděla...jogurt to samé 250gramů....pokud by byl ten velký, napíše se velké balení...Jinak recept výborný, jednoduchý, srozumitelný a moc dobrý...Děkuji za něj...moc nám chutnalo...

  • Vladka | 19. 4. 2016 17:34

    Tady to testo je Vynikajici. Dekujeme ze Skotska ;-)

  • Eva_Fl | 23. 12. 2015 16:26

    Uzasne testo, dekuii z Floridy! Krasne Vanoce vsem.

  • lena | 20. 11. 2015 08:11

    Takže druhé těsto jsem nechala cca 3/4 hodiny odležet a výsledek byl úžasný. Jen se rozplývalo na jazyku. Jedno jsem dělala se zlatou hanou, druhé s herou a obě dopadly výborně. Ještě chci vyzkoušet s máslem.

  • lena | 8. 11. 2015 11:01

    Hledala jsem nějaké těsto na štrúdl, abych nemusela pokaždé do krámu pro listové. Tento recept se mi zalíbil a musím říct, že je super. Jednoduchá příprava, krásně pružné těsto, netrhá se ani nepraská. Měla jsem čtyři standardní nohavice a velice nám chutnalo. Ale ještě lepší bylo druhý den, kdy se štrůdl krásně uležel a nasákl vlhkost jablek. Pekla jsem na 170 °C asi 40 minut. Manžel ujídal tak dlouho, že prostě nic nezbylo, takže budu muset dělat další várku :-)

  • Jarmila | 18. 1. 2015 15:50

    Moc dobré těsto :-) vyšlo mi to na šest nohavic. Dobře se zpracovávalo, po upečení se rodinka na něj vrhla a asi budeme péct znovu.:-) mňam :-*

  • Anna | 16. 1. 2015 16:39

    Těsto je skvělé. Moc dobře se s ním pracuje. Jenom jsem neměla bílý jogurt tak jsem dala vanilkový snad to neva. Teď peču jsem zvědavá na výsledek. :-D

  • Market | 1. 12. 2014 14:30

    Těsto je skvělé, voňavé (dělám teda zásadně z másla), dobře se s ním pracuje a je chutné i po upečení. Jdu ho právě dělat už potřetí.

  • EVA HORTÍKOVÁ | 8. 9. 2014 17:54

    2 Šišky štrůdlu jsou v troubě a s těstem se pracuje opravdu krásně.Jsem zvědavá co mi nato manžel poví. :-\ To on štrůdlík rád.Děkuji za recept a dobrou chut!!! :-*

  • Vladka | 11. 8. 2014 12:21

    Zdravím všechny milovníky dobrot.Právě jsem dopekla tento recept akorát nemám štrudl jako nohavice,ale rozválela jsem to na plech dala vrstvu jablíček ,rozinek atd a další vrstvou překryla a super.Možná bych i na to ovoce to těsto nastrouhala .A nejvíce se na dopečení těšil pejsek,který seděl celou dobu u trouby a slintal :-P :-P :-P :-P DĚKUJI ZA VÝBORNOU BUCHTU <3 <3 <3

  • Jana Zikmundová | 16. 11. 2013 09:55

    Moc velká dobrota, děkuji :-) za recept

  • Linda | 4. 10. 2013 19:46

    Opravdu moc dobrý.Děkuji

  • Jiří Hála | 2. 5. 2013 22:06

    Tak neměl jsem Heru, nahradil jsem máslem.... když se přidá o malinko víc mouky tak mi mladá nevěřila, že to není linecký těsto. Práce s ním fantastická! Nelepí se a netrhá. Dokázal jsem vyválet těsto široké sotva 2-3mm a krásně se to smotalo bez potrhání. ;-)

  • PavlaKučerová | 23. 3. 2013 19:59

    Malý kelímek je 150g...omlouvám se,že jsem to tam nedopsala ;-) Jak dlouho se štrůdl peče Vám přesně nenapíšu...záleží kolik děláte kusů a jakou máte troubu.Já peču bez horkovzduchu dvě nohavice na 160 a 170 stupňů asi 45 minut a vrch potírám vajíčkem. Jinak děkuji těm kteří píší hezké komenty :-) ...a dá se s tímto těstem dělat i štrůdl na slano.

  • miluše | 23. 3. 2013 12:23

    moc pěkné těsto,netrhá se,je vláčná ale neměla jsem jogurt,dala jsem zakysanou smetanu a je štrůdle moc dobrá!!Děkuji!!♥♥♥ :-*

  • Edina | 15. 2. 2013 09:07

    Jsem zvědavá,akorát štrůdl peču:-)Těsto se dobře zpracovává,tak snad si pochutnáme:-).Jen nevím,jak dlouho asi péct.Budu furt v dosahu trouby,ale aspoň orientační čas by se měl k receptu doplnit. =-O

  • jirka babica | 29. 1. 2013 12:47

    a jak dlouho se to peče?

  • Olga | 21. 12. 2012 11:10

    Peču taky dlohé roky, ale nedávám vajíčko-je to zbytečné.

  • MJG | 21. 12. 2012 10:47

    Vyborny recept, udelala jsem z toho 3 kusy. Vsem chutnalo.

  • HelenaPa | 3. 12. 2012 08:21

    Tenhle štrůdl peču už roky a vždycky se povede. Recept už převzala spousta dalších. Dávám 1.

  • venyss | 2. 12. 2012 22:48

    Tak nám velice chutnalo ;-)

  • Renáta | 9. 11. 2012 14:14

    já z toho upeču 5 velkých štrůdlů :-) je vynikající

  • Petra | 14. 10. 2012 10:41

    Chtěla bych se jen zeptat, na kolik kusů závinu vyjde podle tohoto receptu? Potřebovala bych tak 3 štrůdly Díky za odpověď

  • Jana | 7. 10. 2012 21:07

    dnes odpoledne upekla a večer nic nezbylo ;-) vynikající, chutná mi víc, než štrůdl z listového těsta. Navíc s těstem se dobře pracuje, tak že děkuji za prima recept, budu ho péct ;-)

  • barbie | 19. 9. 2012 19:03

    testo se me trhalo,jako trhanec,takze fakt ty pomery jsou na povazenou?... ;-)

  • Lenka | 7. 8. 2012 19:36

    Právě jsem ho upekla. Štrůdl jsem pekla dnes poprvé a je výborný. Těsto je opravdu jednoduché, nelepí a chutná výtečně. Plnila jsem jablky, hruškami, rozinkami naloženými v rumu, oříšky + vanikl.cukr,skořice. Díky za recept!!!! :-)

  • niki | 2. 8. 2012 16:30

    velice vyborny strudl, moc si na nem cela 8 clenna rodinka pochutnala :p :-)

  • Korrrinka | 7. 2. 2012 20:13

    Štrůdl dopadl výborně :-*

  • karloosha | 2. 10. 2011 14:04

    Také já se přidávám, těsto je vynikající, recept jednoduchý- pochopila jsem ho naprosto bez problémů... ;-) :-)

  • karloosha | 2. 10. 2011 14:00

    tleskám mendyi!!! výborná reakce a navíc vtipná :-)

  • Monika | 18. 9. 2011 15:19

    Těsto výborné, jednoduché a rychlé, mohu doporučit. Pěkný den :-) :-) :-)

  • ixi
    ixi | 31. 3. 2011 01:59

    Strudl velice dobry, krehky, chrupavy. Misto jogurtu jde dat 3 navrsene lzice zakysane smetany, tim odpovidam ze maly kelimek jogurtu, jsou navrsene 3 lzice, polevkove.

  • mendyi | 15. 10. 2010 11:10

    pro rejpaly - vejce jsou též jinak velká a navíc existují minimálně tři barvy - teda kromě velikonočních,ovšem ta jsou vlastně už vařená - ovšem - nikde vlastně není napsáno,jestli se do receptu to vejce nedává vařené. :-P

  • Di - | 19. 1. 2010 15:32

    To jsem si samozřejmě povšimla. Ale jak byl recept upraven? Přečtěte si prosím příspěvek Vařečky, vařečky. To je tak složité doplnit požadované údaje? Možná by mohla pomoci Simča, která má - jak sama říká - s receptem zkušenost. Hera bude nejspíše 250 g (ale jisté to není), ale co jogurt, pro mě je malý 250 g i 125 g, a to může být v těstě docela rozdíl.

  • Tereza Turková | 19. 1. 2010 15:23

    Prosím všimněte si data příspěvku, ve kterém píšu o nápravě, patří k předchozí diskuzi. K nově započáté a mnou smazané diskuzi patří pouze oznámení, že jsem komentáře smazala.

  • Di - | 19. 1. 2010 14:19

    Tak mi prosím, Hospodyňko, ukažte tu úpravu a nápravu, já ji totiž opravdu nevidím. Bylo nás tu dost, kreré jsme upozornily na to, že tento recept je tak trochu k ničemu, alespoň pro ty méně zkušené pekařky. To je taková práce napsat text trochu srozumitelněji, aby mu rozuměli i začátečníci? Nedávno se tu tvrdilo, že všechny tenhle web spoluvytváříme. Jak, když všechny naše požadavky jsou hned atakovány a následně mazány?

  • H. Hospodyňka | 19. 1. 2010 14:06

    Kverulant: notorický stěžovatel, stálý nespokojenec, člověk, který si neustále stěžuje, domáhá se svého domnělého práva, též sudič, svárlivý, nesnášenlivý člověk.

  • Di - | 19. 1. 2010 13:41

    Můžete to mazat, paní Turková, donekonečna. Znovu opakuji, že si z nás děláte legraci, pokud tvrdíte, že recept byl upraven. To se za Kovářů opravdu stát nemohlo!!!

  • Di - | 19. 1. 2010 12:00

    Upravila? To mě asi šálí zrak, vždyť je tam stále totéž! Děláte si z nás legraci?

  • varecka varecka | 19. 1. 2010 11:34

    Malý bílý jogurt je 50 g, 75 g, 100 g, 145 g nebo kolik na půl kila mouky? Balení Hery je 125 g , 250 g, 750 g nebo 1000 g?

  • Tereza Turková | 19. 1. 2010 11:12

    Příspěvky, které se týkají výhradně toho, jak má recept vypadat, jsou smazány, protože nepatří sem, ale do fóra. Děkujeme za pochopení.

  • ladislava staffenová | 19. 1. 2010 10:18

    H. Hospodyňka - asi by bylo lepší , kdybyste naprosto komkrétně označila příspěvky, které VY považujete za žvásty a které se tedy mají smazat.Já si je pročetla a receptu se týkají, tedy snahy o jasně zadané suroviny a postup. Když dle vás "nějaký cizozemec" recept nepochopí, tak tu tedy nemá co dělat ten recept, ne příspěvky - ty jsou k věci pro vylepšení psaní receptu pro všechny bez rozdílu, odkud pochází.Hezký den.

  • H. Hospodyňka | 19. 1. 2010 09:19

    Snažně prosím moderátory, zda by nešly smazat ty s porminutím už žvásty, které nesouvisí s tímto konrétním receptem nebo neobsahují žádnou konrétní informaci. Začátečník či cizozemec, který si nebude jistý množstvím, si dozajista mezi téměř 19000 recepty najde nějaký popisnější. Děkuji.

  • Simča Sládková | 18. 1. 2010 20:13

    Jo, ještě mne napadlo, že mám s tímto receptem zkušenost, že je lepší ho nechat odležet - třeba udělat ráno a píct po obědě... Mouka uvolní lepek a těsto je tažnější, pružnější... Takže třeba i tuto informaci by mohl někdo uvítat.

  • Iva- Ma | 18. 1. 2010 20:11

    Také se přidávám k předešlým příspěvkům.Tohleto naštěstí znám už nějaké roky.Chápu stručnost,věcnost.Ovšem balení čehokoliv se i mění-toho jsme svědkem pořád.Když někdo zkouší a nemá o tom páru,tak je složitější.Nejsme tu dementi,ale mě by chybělo i jak se peče-na kolik asi stupňů.To u moučníků je dost důležité,dá se tím pokazit celé snažení.Když zkouším něco nového, sama mám raději podrobnější rozpis :-)

  • Olga Zehnalová | 18. 1. 2010 19:47

    ...tiež som za presné udávanie množstva surovín a trocha viac popísaný postup tiež neuškodí, pretože menej zdatným kuchárkam alebo začiatočníkom 1 balenie Hery a 1 malý jogurt nič nehovorí a čo s cestom? Na ako hrubo vyvaľkať, podsypať, alebo nepodsypať pri vaľkaní a rôzne iné pripomienky , to všetko je potrebné pre tých , ktorí s pečením nemajú až také skúsenosti a chceli by ich získať.

  • Di - | 18. 1. 2010 19:24

    Práce kvapná, málo platná! Zase jsme u toho, ale dělat práci poctivě a chtít to od jiných, považují někteří za zcela nepřístojné! Ne všichni jsou však zdatní kuchaři a třeba vůbec nevědí, jak se štrůdl připravuje, že nestačí jenom vypracovat těsto, ale že je ho třeba také vyválet, naplnit a upéci.

  • Simča Sládková | 18. 1. 2010 19:18

    Deniso klidně se stydět můžeš, ale je pravda, že u nás mívají také různě velké balení Hery. Za zadávání přesných váhových údajů tu lobuji už dlouho... A já bych byla ještě rejpavější - ono spoustu lidí žije v cizině a třeba už i ve 2. generaci a neví, co je Hera. Takže by mělo být uvedeno (třeba v závorce) že jde o rostliný margarín, určený k pečení. Já vím, že pro nás, co ji skoro denně používáme, jde o zbytečný údaj (stejně jeko že se ze surovin má vypracovat těsto), ale buďme tolerantní k těm, kdo jsou nezkušení, v cizině, nebo jen potřebují na všechno podrobný návod, protože si nejsou jistí, zda by to bez něho zvládli.

  • ladislava staffenová | 18. 1. 2010 18:54

    Denisa Vincenzova - musím odporovat - u nás v Albertu i Kauflandu mívají balení Hery jak po 500 g, tak i 1000g, v Lídlu pak i 750g!!! Malý bílý jogurt - gramáže od 50 g, 100g,130 g a výše (400 g není samozřejmě malý jogurt)Takže právě začátečník fakt těžko odhadne množství, i když jje tam 500 g mouky, na to se mi zdá třeba 100g jogurtu málo.Jinak recept znám a dělám, jen používám 250 g Hery a 300 g jogurtu

  • Denisa Vincenzova | 18. 1. 2010 18:38

    Tak pri hledani receptu na strudl jsem se opetovne presvedcila jak neuveritelne rypavi, s nicim nespokojeni,kriticti a uroven nemajice, lide mezi nami jsou. I dite by pochopilo,ze Hera znamena 250g baleni, tj.1balicek. Mila pani Kucerova, recept mate uzasny a pro dobrotu na zebrotu. Stydim za sve spoluobcany!

  • Tereza Turková | 7. 7. 2009 13:12

    Po dohodě s autorkou, jsem recept upravila, všecko se dá napravit, měla jsem napsat dříve aby nedošlo k nedorozumění. Díky za pochopení.

  • Lada Kovářová | 4. 7. 2009 16:44

    Marie, ono tam původně ani to kouzelné slůvko vypracujeme těsto nebylo. A rozhodně to není rýpání, pouze jsem si dovolila poukázat na některé nedostatky, které by třeba začínající hospodyňky od tohoto receptu mohly odradit.

  • zdenka supolova | 4. 7. 2009 15:45

    Chci se zastat Pavly Kučerové,recept je výstižný a pokud má název "na štrůdl",tak nevím co by víc měla dodávat.Já když vidím recept půl kilometru dlouhý,tak mě to spolehlivě odradí.

  • Aneta Kopečková | 3. 7. 2009 22:45

    Dnes jsem výše uvedený recept vyzkoušela, už jen kvůli tomu co se bude dít, když vysypu ingredience na vál, nebudete věřit, těsto jsem i bez návodu vypracovala a můžu říct, že lepší recept jsem tady najít nemohla.

  • marie mateju | 3. 7. 2009 20:14

    přesně tak jak píše Maruška Chocholová,dodávám-nejsme tady dementi kteří nic nechápou,recept je velice srozumitelně napsaný.

  • Klára Keselyova | 3. 7. 2009 20:12

    Myslím si, že sa netreba urážať. Podľa mňa tu nikto nekritizuje, ale poukazuje na nedostatky v popise a príprave tej štrúdly. Treba si z komentárov vziať vždy ponaučenie. Nie všetci sú tu rodení kuchári a mladým to dobre padne, keď sú ingrediencie aj postup, až po výsledok pekne popísaný. Príjemné varenie všetký praje Klára

  • marie chocholová | 3. 7. 2009 19:12

    když je někde napsáno-VYPRACUJEME TĚSTO,tak snad napadne každého,že se to těsto vypracuje na vále rukama,a ne ,že ho vysypeme na vál a budeme na něj jenom koukat!

  • Amy - | 3. 7. 2009 18:36

    Poslyšte, proč rejpete, Kovářovi? Kde je úroveň?

  • Zdeněk Kovář | 3. 7. 2009 13:48

    Pavla Kučerová: toto byste mohla říct i u receptu n a svíčkovou, vždyť je to přece tak "logické", že musí z ingrediencí vzniknout omáčka a maso se musí tepelně zpracovat ... Naštěstí každý autor neuvažuje jako vy.

  • Ala Pugačová | 3. 7. 2009 13:02

    Bohužel to těsto nelistuje - nejsou tam jednotlivé vrstvy, uvidíte až tohle vyzkoušíte

  • Pavla Kučerová | 2. 7. 2009 13:52

    Je tam jasně napsané že je to těsto na štrůdl tak se omlouvám že jsem tam nepřipsala že se ingredience smíchají dohromady a vypracuje se těsto.Mě to přijde logické.Jaký štrůdl si z toho uděláte je vaše věc protože je mnoho způsobů jak udělat štrůdl-slaný,sladký co vás napadne.Děkuji za pochopení

  • Lada Kovářová | 2. 7. 2009 12:50

    A dál? Že by těsto vzniklo jen vsypáním ingrediencí na vál...?

  • Pavla Kučerová | 1. 7. 2009 22:12

    Můžete celou

  • A B | 1. 7. 2009 19:18

    pardon - 1/4 Hery nebo 1/4 kg (čili celá) ? díky

  • Pavla Kučerová | 1. 7. 2009 17:32

    Štrůdl

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Štrůdly Těsta
Pokrmy Z mouky/obilovin Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Hera Hladká mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Bílý roládový dort

Bílý roládový dort

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle

Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

2584
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
122
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
119
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
107
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
82
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého břicha. Pozor si dejte i na některé zdravé potraviny!
9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého…
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez koulení
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté,…
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
AHA.cz V Daře se musí vařit krev! Úprk Nedvěda od oltáře

V Daře se musí vařit krev! Úprk Nedvěda od oltáře

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Další pár StarDance Tour odtajněn! Kubelková krátce po operaci

Další pár StarDance Tour odtajněn! Kubelková krátce po operaci

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Další doporučené recepty:

Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na pizzu
Těsto na pizzu
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těstovinová smaženice
Těstovinová smaženice
Těstovinové placky
Těstovinové placky
  • Recepty.cz
  • Těsto na štrůdl - velice jednoduché
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact