Omega je ztužený tuk, hnusná chemie, dejte klasické máslo, bude to lahodné.
super těto, neměla jsem omegu, tak jsem dala olej a taky vpoho,díky za recept a doporučuji, pěkně se s ním pracuje
ahoj. tak jsem vcera psala ze recept na testo z ramy,jogurtu a mouky je vyborne. Ovsem ten strudl byl nejaky tvrdy. nemuzete me nekdo poradit .
jj souhlasím. rama, jogurt, mouka. výborné,křehké. Těsto krásně vláčné.
Velmi spolehlivý a několikrát vyzkoušený recept. Všem doporučuji!
Tenhle recept znám už dlouho, je opravdu osvědčený a spolehlivý. Těsto se netrhá, i když je po rozválení průsvitné.
Děkuji autorce za recept na štrůdl, rama, mouka, jogurt. je to pravda, s těstem se moc hezky pracuje, netrhá se, nelepí se a v troubě nepopraská. Nikdy už jiný pect nebudu. Díky! Anina
Zkuste někdy toto těsto: 1/2 kg hladké mouky, 1 máslová Rama (250g) a 1 malýbílý jogurt. Těsto se dá vyválet i na 1 mm a vůbec se nelepí a netrhá.
znam to pod nazvem pivni strudl, ta omega se tam muze dat uplne rozpustena a testo je pak hned hotove, nechavame ho pak tak pul hodky odpocinout a mezitim pripravujeme jablka, je to moc dobre a nenarocne
Omega je ztužený,pokrmový tuk.Také se to používá místo oleje na smažení.
Co je to Omega? Je to jako sadlo nbo maslo? Jsem v zahranici a zadnou Omegu tu urcite nesezenu. Diky za radu
Tento recept znám,je velmi dobrý,těsto se zpracovává a není to časově náročné.