• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Terrine Campagnarde
Napište svůj komentář k receptu

Terrine Campagnarde

autor: tomscott
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Terrine Campagnarde
Terrine Campagnarde
Terrine Campagnarde
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 600
      g kuřecí maso nebo krůtí
    • 300
      g mleté maso - vepřové
    • 300
      g mleté maso - telecí nebo hovězí
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks šalotka
    • 2
      stroužek česnek
    • 20
      plátek uzená slanina
    • 30
      ml brandy
    • pepř mletý
    • sůl
    • sušené ovoce nebo kandované (není nutné)

Postup přípravy receptu

1
Předehřejte troubu na 200 °C
2
V míse smíchejte sekanou, vejce, sůl, pepř, nakrájenou šalotku a na plátky nakrájený česnek (případně sušené nebo kandované brusinky, borůvky nebo švestky). Vše dobře promíchejte a nádivku nechte odležet.
3
Místo sušeného ovoce lze použít i pistáciové ořechy, olivy nebo kapari.
4
Krůtí nebo kuřecí maso nakrájejte na plátky, jemně posolte a popepřete.
5
Formu na paštiku nebo dort vyložte několika plátky slaniny. Přetřete 1/3 nádivkou
6
překryjte polovinou krůtích řízků, třetinou nádivky, zbytek krůt a poslední třetina nádivky.
7
Povrch nádivky pokryjte plátky slaniny a zalijte brandy. Povrch můžete ozdobit větvičkou bazalky nebo vinným listem.
8
Pečeme 1 hodinu při 200°C.
9
Podáváme teplé s bramborem, jako teplý předkrm s bílým pečivem nebo studené se zeleninovým salátem a chlebem.
10
Nářez lze použít i jako základ studené mísy.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • cuoco | 16. 8. 2012 15:24

    Ked mozem okomentovat , terrine je ovela stavnatejsia ked sa pecie tradicne zakryta ako robia vo francuzsku vo vodnom kupely tzv. Bain Marie.a ked sa dokonci nechat ju vychladnut a zatazit dacim tazsim a odlozit cez noc do ladnicky aby sa dala pekne krajat , vyborne , robime casto . :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí Telecí
Maso Hovězí Telecí Vepřové Drůbeží Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Bez lepku Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Francie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brandy Česnek Kuřecí maso Mleté maso - telecí Mleté maso - vepřové Pepř mletý Šalotka Sůl Sušené ovoce Uzená slanina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulová polévka se sýrem

Cibulová polévka se sýrem

Česneková polévka III.

Česneková polévka III.

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Pražené mandle

Pražené mandle

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

Papriky s rajčaty - sterilované

Papriky s rajčaty - sterilované

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

476
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
126
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
84
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně
60
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
60
Rajčatový salát s vejci
Rajčatový salát s vejci

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Jakub Prachař po rvačce v letadle: Zachmuřený zpátky v Česku! První foto po návratu

Jakub Prachař po rvačce v letadle: Zachmuřený zpátky v Česku! První foto po návratu

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Terina ze sardinek a paprik
Terina ze sardinek a paprik
Termix FITNES
Termix FITNES
Termixová bábovka
Termixová bábovka
Těstíčko jako od vietnamců
Těstíčko jako od vietnamců
Těsto bábovkové hrníčkové
Těsto bábovkové hrníčkové
Těsto na bagetky, housky...
Těsto na bagetky, housky...
  • Recepty.cz
  • Terrine Campagnarde
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact