Do kastrůlku dejte na 2 minuty vařit rýžové víno, vývar, 50 ml vody, sójovou omáčku, cukr, bobkový list a zázvor. Zahustěte škrobem rozmíchaným v troše studené vody a vzniklou omáčku protřete sítem.
2
Houby pokrájejte, omyté jarní cibulky nakrájejte na asi 2cm kousky.
3
Očištěné a osušené maso osolte a opepřete a ze všech stran zprudka opečte na 2 lžících rozehřátého oleje. Vyjměte ho a v pánvi opečte houby a kousky cibulky.
4
Maso nakrájejte velmi ostrým nožem na tenké plátky, naplňte je houbami a cibulkou a podávejte s ohřátou omáčkou a bramborami osmaženými ve stylu tempura: brambory nakrájejte na dílky, obalte v těstíčku z mouky prošlehané s 50 ml ledové vody a pozvolna vysmažte ve vysoké vrstvě rozehřátého oleje.