Rozpálíme olej, osmahneme jemně nakrájený pórek s paprikami, přidáme zelí, cukr, ocet, sojovou omáčku, glutasol nebo sůl, pepř a promícháváme a krátce osmahneme.
3
Podáváme teplé.
4
Možno připravit i z bílého zelí, ale pak se prodlouží doba dušení.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Katerinka
|23. 10. 2006 12:45
Byl velice vyborny, vsychni jsme si posmakli....
Jana H.
|21. 10. 2004 21:13
Tak jsem to zkusila také, ale ze zelí. Mě to také chutnalo, zase něco nového, ale neodhadla jsem množství, takže mám do soboty vystaráno.
Alena
|21. 10. 2004 11:14
Ze zvědavosti jsem zkusila tento recept, protože jsem měla jedno čínské zelí v lednici a musím Vám říct to byla dobrota - k tomu jenom rohlík. Vonělo to nádherně .. prostě doporučuji může se to dávat i jako příloha k řízkům, osmaženým sýrům apod. Je to ňamka, díky za recept.