• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tenoučká pizza z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Tenoučká pizza z listového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tenoučká pizza z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Varianta I.
    • listové těsto
    • rajský protlak
    • česneková pasta
    • oregáno
    • slanina
    • cibule
    • sýr niva nebo parmazán
    • sýr gouda nebo eidam
  • Varianta II.
    • bazalkové pesto
    • česneková pasta
    • oregáno
    • kuřecí prsa nebo kuřecí šunka
    • zelené olivy
    • sýr niva nebo gouda
    • parmazán nebo eidam

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto do tenka rozválíme, pokud možno do kruhového tvaru, dáme-li ho na pečící papír, usnadníme si práci s přenášením a vytahováním hotové pizzy, potřeme rajčatovým protlakem, česnekovou pastou, mám k dispozici domácí, nevím, zda je k dostání i v obchodě, ale stejně dobře se dá nahradit prolisovaným česnekem nebo sušeným česnekem, posypeme oregánem. Na to poklademe plátky slaniny, kroužky cibule a posypeme nastrouhanou (nadrobenou) nivou. Vložíme do vyhřáté trouby, těsto je tenoučké, a tedy hotové hned, vytahuji "od oka", když je sýr rozteklý a okraje křupavé. Pizza je výborná, tenká stejně jako z pizzerie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Pizza z listového těsta

Pizza z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Honza | 31. 3. 2014 18:58

    Jako svobodný mládenec, je toto moje oblíbené jídlo. Pizza vydrží i 2 dny v ledničce a těsto nestvrdne. Já mám rád smetanový základ a používám 31% smetanu do které prolisuji česnek a přidám koření dle chuti.DOPORUČUJI

  • Jindřich | 2. 3. 2014 23:12

    S přítelkyní jsme si nevidomky místo těsta na pizzu koupili listové a nakonec to tak špatné nebylo, ale listové těsto příště už ne-e ;-) ;-)

  • Jindřich | 2. 3. 2014 23:12

    S přítelkyní jsme si nevidomky místo těsta na pizzu koupili listové a nakonec to tak špatné nebylo, ale listové těsto příště už ne-e ;-) ;-)

  • Martina Štěpánková | 16. 2. 2010 17:16

    Milá Lenko, troubu stačí na 180 (alespoň ta naše to zvládá:), ale na tomto receptu není co zkazit - když budeš péct na 200, budou rychleji křupavější okraje...

  • lenka galvasová | 6. 2. 2010 18:30

    Mám mít troubu rozehřátou na 200 C,anebo stačí 180?

  • Miroslava Severová | 5. 2. 2010 21:35

    souhlasím, taky dělám z lístového, zrovna včera byla k večeři a dala jsem zavařené papriky a rajské - jako na lečo, kousek uzeniny a hodně sýra.Nemá chybu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Rychlovka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Česneková pasta Cibule Kuřecí prsa Listové těsto Oregáno Parmazán Rajský protlak Slanina Sýr Gouda Sýr Niva Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Kuře na soli

Kuře na soli

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Řízečky naruby

Řízečky naruby

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Květák (brokolice) nejen v sýrovém bešamelu

Květák (brokolice) nejen v sýrovém…

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Vinná klobása v bramboráku

Vinná klobása v bramboráku

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

47
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbová omáčka s…
40
Domácí kečup
Domácí kečup
39
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
37
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
35
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Tenoučká pizza z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact