• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tenoučká pizza z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Tenoučká pizza z listového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tenoučká pizza z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Varianta I.
    • listové těsto
    • rajský protlak
    • česneková pasta
    • oregáno
    • slanina
    • cibule
    • sýr niva nebo parmazán
    • sýr gouda nebo eidam
  • Varianta II.
    • bazalkové pesto
    • česneková pasta
    • oregáno
    • kuřecí prsa nebo kuřecí šunka
    • zelené olivy
    • sýr niva nebo gouda
    • parmazán nebo eidam

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto do tenka rozválíme, pokud možno do kruhového tvaru, dáme-li ho na pečící papír, usnadníme si práci s přenášením a vytahováním hotové pizzy, potřeme rajčatovým protlakem, česnekovou pastou, mám k dispozici domácí, nevím, zda je k dostání i v obchodě, ale stejně dobře se dá nahradit prolisovaným česnekem nebo sušeným česnekem, posypeme oregánem. Na to poklademe plátky slaniny, kroužky cibule a posypeme nastrouhanou (nadrobenou) nivou. Vložíme do vyhřáté trouby, těsto je tenoučké, a tedy hotové hned, vytahuji "od oka", když je sýr rozteklý a okraje křupavé. Pizza je výborná, tenká stejně jako z pizzerie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Pizza z listového těsta

Pizza z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Honza | 31. 3. 2014 18:58

    Jako svobodný mládenec, je toto moje oblíbené jídlo. Pizza vydrží i 2 dny v ledničce a těsto nestvrdne. Já mám rád smetanový základ a používám 31% smetanu do které prolisuji česnek a přidám koření dle chuti.DOPORUČUJI

  • Jindřich | 2. 3. 2014 23:12

    S přítelkyní jsme si nevidomky místo těsta na pizzu koupili listové a nakonec to tak špatné nebylo, ale listové těsto příště už ne-e ;-) ;-)

  • Jindřich | 2. 3. 2014 23:12

    S přítelkyní jsme si nevidomky místo těsta na pizzu koupili listové a nakonec to tak špatné nebylo, ale listové těsto příště už ne-e ;-) ;-)

  • Martina Štěpánková | 16. 2. 2010 17:16

    Milá Lenko, troubu stačí na 180 (alespoň ta naše to zvládá:), ale na tomto receptu není co zkazit - když budeš péct na 200, budou rychleji křupavější okraje...

  • lenka galvasová | 6. 2. 2010 18:30

    Mám mít troubu rozehřátou na 200 C,anebo stačí 180?

  • Miroslava Severová | 5. 2. 2010 21:35

    souhlasím, taky dělám z lístového, zrovna včera byla k večeři a dala jsem zavařené papriky a rajské - jako na lečo, kousek uzeniny a hodně sýra.Nemá chybu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Rychlovka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Česneková pasta Cibule Kuřecí prsa Listové těsto Oregáno Parmazán Rajský protlak Slanina Sýr Gouda Sýr Niva Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Celerový salát s jablkem

Celerový salát s jablkem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Variace na Kung-Pao

Variace na Kung-Pao

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

Belgické vafle

Belgické vafle

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Zapékané těstoviny III.
Zapékané těstoviny III.
12
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
10
Dýňová rýže
Dýňová rýže

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Vypjatý osmý díl Zrádců: Slzy, křivdy a vyřazení věrného!

Vypjatý osmý díl Zrádců: Slzy, křivdy a vyřazení věrného!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

  • Recepty.cz
  • Tenoučká pizza z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact