Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, vysypeme do pekáčku, na ni dáme na drobnější čtvrtky brambor, osolíme, opepříme, pomažeme slabší vrstvou kečupu, přidáme kuřecí prsa, posypeme grilovacím kořením a zakapeme sójovou omáčkou (kdo má rád žampiony, přidá 1 konzervu bez nálevu).
2
Dáme zapéci, po 5-10 min. podlijeme vodou, vznikne vlastní vynikající šťáva, je to bez tuku, pečeme a podléváme, dokud nejsou brambory měkké. Poté přidáme hrášek, zasypeme majoránkou, přidáme máslo a ještě minutku ponecháme v troubě. (Milujete sýr? Nastrouhaný eidam nasypejte na hotové teplé jídlo).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Monika
|25. 4. 2005 11:46
Je to výborný recept, místo prsíček jsem použila stehenní řízky a všem moc chutnalo. Je to skoro bez tuku a přitom moc dobré. Určitě budu dělat častěji.