Mensi namitka: Divoke koreni obsahuje jalovec...na ten se tady nejak velkoryse zapomnelo...
Bůček jsem ještě nikdy nevařila a trochu se bojím, že na něm zůstane příliš mnoho tuku než při pečení, kdy se tuk vypeče. Myslíte, že bych mohla bůček i upéct a pak na něj dát kašičku nebo upéct i s kašičkou?
Vyzkoušeli jsme, provoněli jsme celý dům, je to skvělé. Doporučujeme.
jo tak to znam a delam, je to vynikajici..
A pak nemá být český národ "vyžraný" Ale asi to chutná dobře.
Ak bôčik pečiem, tak ho posolím a posypem rascou a potom pečiem.
A je ještě lepší, když se místo vaření upeče a pak napatlá kašičkou.
Tak tohle znám, jen po uvaření " opatlám " maso grilovacím kořením. Než dám maso vařit, tak do něj prošpikuju česnek, nemusí se šetřit. Je to dobré nechat uležet, potom nakrájím na veku a nahoru přidám nakrájenou cibuli na kolečka. Fakt výborné, např. na silvestra.