• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Tatranské pracny
Napište svůj komentář k receptu

Tatranské pracny

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 49
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatranské pracny
Tatranské pracny
Tatranské pracny
Tatranské pracny
Tatranské pracny
Tatranské pracny
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

40 porce
    • 300
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      lžička skořice
    • 1
      lžíce kakao
    • 250
      g ztužený tuk Omega
    • omega na vymazání formiček
    • 4
      ks tatranka nastrouhaná - nebo Horalka, nejlépe oříškové
    • 6
      lžíce mleté ořechy ,oříšků nebo mandlí (může se i namíchat)
    • 0,50
      lžička hřebíček mletý
    • 0,25
      lžička nové koření mleté
    • cukr s vanilkovým cukrem na obalení

Postup přípravy receptu

1
Tatranky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. Formičky na pracny vymažeme rozehřátou Omegou, naplníme těstem a pečeme při 180 °C v elektrické troubě nebo při 160 °C v horkovzdušné troubě.

RADA: VIDEO, jak připravit měkké perníčky

2
Upečené a ještě teplé pracny vyklopíme z formiček a obalíme v cukru. Kdo nemá rád cukroví obalované v cukru, může ozdobit čokoládovou polevou.

RADA: Jak uložit cukroví?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pracny z roku 1900

Pracny z roku 1900

Pracny IV.

Pracny IV.

Pracny podle praprababičky

Pracny podle praprababičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mejtys | 11. 2. 2012 07:00

    Tak to byly ty nejúúúúžasnější pracny, které jsem kdy dělala! Normálně se jich u nás moc nesní, ale tyhle zmizely bleskovou rychlostí. Díky moc za super recept!

  • Lada O. | 27. 11. 2011 12:27

    Nejlepší pracny, které znám, dělám je pravidelně už třetím rokem. Výrobné!!!! :-)

  • anna | 16. 11. 2011 09:56

    :-)

  • Lucie Kadera | 21. 12. 2009 15:16

    Kdyz jsem se snazila testo splacat dohoromady hrozne se to drobilo a nez se mi tuk v rukach rozehral a zacalo to lepit mela jsem svaly jak pepek namornik. ale kazdopadne se to vyplatilo jsou to nejlepsi pracny ktere znam. jine uz pect nebudu. diky za skvely recept mam upeceno a uz dnes nemusim ani do posilovny ;-)

  • Saša Stieberová | 28. 11. 2009 11:33

    Dobrý den, letos poprvé peču sama cukroví a tohle je přesně takové, jaké jsem pekla s babičkou, když jsem byla malá - moc Vám děkuji za recept, mám hotové těsto v lednici a zítra ho naplním do formiček a upeču - babička už se nemůže dočkat, až ho ochutná :).

  • pemajana | 19. 12. 2007 22:27

    Mám doma dva druhy Horalek a Tatranky.....všechny jsou 50 gramové !

  • pemajana | 19. 12. 2007 22:02

    Skvělé, výtečné.....prostě dokonalé! Děkuji za bezvadný recept ;-) dávám 1*

  • pemajan | 19. 12. 2007 22:02

    Skvělé, výtečné.....prostě dokonalé! Děkuji za bezvadný recept ;-) dávám 1*

  • Maruna | 11. 12. 2007 10:38

    dekuji pani Ive za informaci na Tatranky si ješte pamatuji z detsvi byly to moje oblibene opatky ale Delisa nevim co to je, v receptu jsem chtela taranky nahradit nejakymi zdejšimi oriškovymi oplatky ale nevedela jsem množsti zde je jinači baleni,vyzkoušim

  • Iva M | 10. 12. 2007 23:10

    asi 38-40 g, dělávám i z Delisy. Je to prakticky shodné- ale musí být oříšková. Rozpis mám ale jiný dávám do formiček.Velice dobré cukroví.

  • Anonym | 10. 12. 2007 10:39

    prosim,mohl by me nekdo napsat kolik važi jeden baliček Tatranek?možna že se Vam to zda hloupa otazka ale ja už 31 roku žiji v zahraniči tak mi to trochu vybledlo v pameti,recept se mi zda velice chutny tak bych ho chtela vyzkoušet na vanoce predem dekuji

  • Marsí | 29. 11. 2007 09:23

    Ještě jednou stejně jako o loňských vánocích prohlašuji, že neznám lepší...:-))

  • Herma | 28. 11. 2007 18:13

    Krásně křehké a voňavé, moc dobré, do vánoc upeču ještě jednou protože už jsou skoro pryč

  • martina pluharova | 28. 11. 2007 14:48

    Ahojda,dnes jsem pekla z 1 1/2 dávky a musím říct,že recept je opravdu skvělý.Zprvu jsem nevěřila,že všechny suroviny spojím do sebe,ale těsto bylo krásně vláčné. Formičky také nevymazávám(jsem lenoch) apovedlo se na 1. Jen si dávejte pozor na teplotu - opravdu horký vzduch 160°C,při vyšší teplotě se mi špatně vyklápěli. Dávám za 1,jsou moc dobré.

  • Lucka | 27. 11. 2007 14:08

    Dobrý den, jsem kuchařka začátečnice, tak prosím o radu. Chci o letošních vánocích zkusit Váš recept, ale nevím, zda se formičky plní těstem až po okraj nebo jen z části?? Jak poznám, že je pracna upečena?? Děkuji moc

  • Veruna | 17. 5. 2007 13:08

    Pracny jsem vyzkousela (i kdyz par mesicu po Vanocich) a musim rict, ze byly super. Dokonce i muj pritel, ktery neni Cech a nema rad sladke si pochutnaval. Pracny se dali jist prakticky hned, teda my jsme jim nedali cas, aby se odlezely:-). Mnam

  • doktorka | 2. 1. 2007 23:14

    výborné, také nevymazávám, myslím, že to není třeba

  • Marsí | 2. 1. 2007 14:29

    No i když je jak se u nás říká " po fajruntě"...o))) chci paní Vlastě poděkovat za skvělý recept na pracny. Mám jich opravdu těch receptů spoustu, ale tyhle jsou jedinečné a super měkoučké.A i přesto, že jsem formičky nevymazala ( jsem holt lemra lenivá),tak se pěkně vyklopily. Takže i já dávám za jedna.

  • Lenka K | 15. 12. 2006 09:31

    Opravdu výborné.Také jsem dělala z poloviční dávky a už je to skoro všechno snědené.Budu muset přidělávat.Paní Vlasto-zatím žádný Váš recept na cukroví nezklamal.

  • Blažena Halušková | 14. 12. 2006 13:06

    Včera jsem pekla... už jsem měla recept z tatranek, ale inovovala jsem a dobře jsem udělala (až teda na to, že jsem jeden plech "krapítek" připálila, ale za to recept nemůže). Z vyklápění mám každý rok obavu ,ale od letoška už NE! To vyklápění - paráda! Chuť super! Dávám jedničku a jdu na plněné ořechy II. Mějte se hezky!

  • Anonym | 14. 12. 2006 11:26

    pracny sú medvedie labky

  • beba | 14. 12. 2006 09:46

    aké sú to formičky - pracny?

  • Mefinka Mefinka | 13. 12. 2006 13:37

    Tak jsem je včera dělala - bála jsem se toho strouhání tatranek a tuku, ale oboje šlo skvěle. Vyklápět šli taky suprově. Jen jsem ještě neochutnala, protože se mi všechny povedly, takže až na Vánoce... :o)). Děkuji Janě a Jitce za rady... Pomohli mi. Dokonce jsem zkusila si z tohodle těsta vykrájet placičky na spodky berušek, co z toho chci dělat a taky se to povedlo. Jen jediná chybička moje byla a to, že jsem si neohlídala stejnou tloušťku, takže se mi asi tři placičky spálili. :o)

  • Alena | 13. 12. 2006 13:02

    O víkendu jsem zkusila udělat pracny podle Vašeho receptu. Těsto je velmi jednoduché,při vyklápění nebyly žádné problémy a chutnají skvěle. Jedinou chybu, kterou jsem udělala bylo, že jsem udělala pouze poloviční dávku /ze dvou Tatranek/ - teď budu muset přidělávat.

  • Mefinka Mefinka | 12. 12. 2006 14:21

    Děkuji za odpovědi. No, snad se mi to dnes povede.. . :-) Zítra dám vědět. Už se na to těším. Tolik pochval na tento recept jsem tady našla, že jen doufám, že nic nezkazím a zvládnu to.

  • Jitka Klusová | 12. 12. 2006 14:12

    Taky jsem strouhala obojí na struhadle s těmi maličkými očky a bylo to v pohodě. Ztuž. tuk jsem měla vyndaný z ledničky, ale konec co držím v ruce nechala zabalený v obalu, abych si tolik neumazala ruce. A hrudky v těstě se neudělaly.

  • Mefinka Mefinka | 12. 12. 2006 13:32

    Jani, děkuji za odpověď. Jen mi ještě řekni, tu Omegu strouháš za studena? Nedělají se pak hrudky v těstě jako např. při málo změklé Heře?

  • Jana Kutačová | 12. 12. 2006 10:22

    Mefinko: oboje jsem nastrouhala na struhadle,kde strouhám těsto na bramboráky.Jelikož je tento recept vážně výborný a cukroví podezřele mizí,tak budu zítra dělat ještě jednu dávku:o)

  • Mefinka Mefinka | 12. 12. 2006 10:00

    Letos peču poprvé a sháním nějaký recept na těsto, ze kterých bych mohla dělat berušky. Dát do formiček na ořechy, naplnit krémem a vršek ořechu potáhnout marcipánem.Měla bych několik otázek k tomuto receptu. Jak nastrouhám tatranky? Můžu to dát do ručního mlýnku na ořechy? A v receptu je, že se má nastrouhat i Omega - takže ji budu strouhat právě vytáhlu z lednice a můžu to nastrouhat na jemném struhadle (jaké používám na brambory)? Prosím, poraďte...

  • Jitka Klusová | 11. 12. 2006 18:26

    Taky se přidávám k pochvalám, teď jsem je dopekla a jsou fajn, s těstem se dělalo dobře, vyklápět šly lehce a chutnaly i návštěvě, která nečekaně přišla. No už jich je jen půlka tak snad něco zbyde i na vánoce:-))

  • Líba Tomšů | 9. 12. 2006 23:08

    Vynikající, křehké, voňavé

  • Jaroslava Oumarová | 9. 12. 2006 19:52

    Kdysi jsem zkoušela tatrankové pracny s kokosem, tyhle jsou ale lepší, chutnají tak jak mají chutnat pracny a dobře se vyklápěly. Jen jsou hodně křehké, musím s nimi opatrněji. Dávám 1.

  • Jana | 9. 12. 2006 13:30

    Pracny jsem vcera upekla a jsou VYNIKAJICI. Z testa se dela vyborne a vyklapet (toho jsem se bala nejvic) sly mooooooc dobre

  • Alina | 6. 12. 2006 13:41

    Jano, také s nimi mám výborné zkušenosti, někdy vynechávám kakao a jsou zase trochu jiné. Koření však zachovávám, protože to jim dává tu chuť

  • Jana Kutačová | 5. 12. 2006 23:31

    Taky jsem recept vyzkoušela,naplnila jím všechny možné formičky,které dodala tchýně a jsou naprosto skvělé.......S těstem nebyl žádný problém,po upečení šlo toto cukroví nádherně vyklopit z formiček a to i bez vymazaní.Dávám velikananánskou jedničku.Manžel již polovinu zbaštil jen tak...:o)))

  • Julina | 5. 12. 2006 13:15

    Nejdřív jsem se rozmýšlela s tím 100 % tukem. Loni jsem dala máslo a byly dost tuhé. Teď jsem dala Omegu a jsou křehoučké a krásně vonavé po koření. Asi má ten stoprocentní tuk opodstatnění

  • ŠIMEČKOVÁ Vladimíra | 5. 12. 2006 12:35

    Výborné, křehké, jdou dobře vyklápět. Vyzkouším dle paní Moniky2 košíčky.

  • Lucie Jínová | 3. 12. 2006 12:58

    výborné, nikdy jsem pracny nejedla, ale tyto mě i celé rodině velmi chutnají. Dík

  • Anonym | 3. 12. 2006 11:06

    Omega je 100% tuk?

  • Anonym | 30. 11. 2006 06:17

    Nemám tuk Omega.Je to 100% tuk nebo jaký?Dá se použít i jiný?

  • Monika2 | 26. 11. 2006 08:56

    Když jsem je poprvé udělala, ohromě nám chutnaly a během let jsem si oblíbila tohle těsto pro křehkost a jemnost. Takže z nich dělám i variantu na ořechy - toto těsto plním ořechovou hmotou. Světlé ořechy - do těsta nedám kakao a koření, jen část cukru nahradím vanilkovým. Pak plním mandlovou hmotou (ovoním místo rumu Amarettem) a navíc mandlí. A nebo dělám košíčky, (do těsta dám perníkové koření), naplním a potřu čokoládou. Náplň je z fíků, povidel, mletých ořechů a piškotových drobečků, ředit lze rumeme nebo ovocným čajem pro děti.

  • Alisa | 24. 11. 2006 20:41

    Výborné, už jsem upekla a ostatní snědli, budu opakovat, krásně se vyklápí a jsou hned křehoučké

  • Lucie Bernhartová | 23. 11. 2006 13:13

    Tak jsem je zkusila, bohuzel jsem po ruce nemela orisky, tak jsem pouzila ovesne vlocky a jsou i tak vynikajici, drzi tvar, krasne se vyklapely a rozplivaji se na jazyku...doufam, ze vydrzi do Vanoc :-)

  • eva HUB | 20. 8. 2006 18:45

    aj my to vyskusame

  • Alice | 16. 2. 2006 19:03

    Tak jsem je udělala po Vánocích, přidala jsem kokos jak uvádí Vlastimila, byly vynikající, už jsou za 2 dny snězené, jsou hned křehké a ne jako ty co dělám, které se rozležují 3 týdny

  • Anonym | 15. 2. 2006 23:12

    jedu pro ně do Tater, tam rostou na stromech

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:16

    Krásně se mi povedly, pěkně kořeněné, dala jsem tam místo oříšků směs kokosu a mandlí

  • Alena H. | 2. 2. 2006 07:39

    Recept je výborný, znovu musím opakovat, že recepty p. Vencové jsou vynikající - bezkonkurenční. Svědčí o tom TOP 10. Paní Vencová moc děkuji za vynikající recepty.

  • Anonym | 31. 1. 2006 22:48

    1*********************

  • karlina | 17. 12. 2005 19:13

    Souhladím s Di také jsem změnila svůj tatrankový recept za tento a má velký úspěch

  • Di | 17. 12. 2005 13:45

    Pracny (v mém případě oříšky) jsou upečené a částečně již uležené. Formičky jsem nevymazávala vůbec. Těsto je mastné dost. Recept jsem oznámkovala 1 a svůj původní recept zaměnila tímto. Určitě budou chutnat.

  • Alis | 16. 12. 2005 19:53

    zzlatička - s pracnami z tatranek jsem měla stejně špatné zkušenosti jako vy nez jsem zkusila tento recept. Krásně se vyklápí a koření jim dá výbornou chuť, asi to dělá to vejce nevím..

  • zzlaticka | 16. 12. 2005 11:40

    Vánoční cukroví dělám první sezónu, tak se nedivte. Našla jsem podobný recept bez vajíčka, koření a kokosu, jinak množství ostatního stejné. Těsto jsem si udělala den dopředu. Včera jsem pekla. Jednak se špatně vyklápěly, i když jsem formičky měla vymazané, nedržely tvar a nakonec se to rozpadlo všechno na drobky. Ty jsou sice dobré, ale nedá se tomu říkat vánoční cukroví. Hrůza, co? Myslíte, že je to tím vajíčkem?

  • Marie Svobodová | 7. 12. 2005 17:15

    Včera jsem upekla, jsou opravdu velmi křehoučké.

  • Vlasta | 7. 12. 2005 14:19

    Di, já myslím, že Omega by se dala stoprocentně nahradit Ceres Softem, myslím, že je to naprosto obdobné

  • Di | 7. 12. 2005 11:14

    Shodou okolností je v tom těstě právě Omega. Heru bych rozhodně tam, kde je uváděn ztužený tuk nedala. Dělám s ní moc ráda, ale je to jiný typ - nahrazuje máslo. Myslíte, že například Ceres soft by tak dobrý nebyl?

  • Alis | 7. 12. 2005 10:54

    Di, Omega je také ztužený stoprocentní tuk a to má tak být, proto jsou tak křehké, když se do nich dá např. Hera nebo jiný ne stoprocentní ztužený tuk, tak nejsou zdaleka tak dobré.

  • Di | 7. 12. 2005 10:32

    Těsto už odpočívá v lednici. Vypadá dobře, tak jsem zvědavá. V mém původním receptu byl stoprocentní tuk, ale polohrubá mouka a zbytečně velké množství cukru (1/4 kg). Uvidíme.

  • Alis | 3. 12. 2005 15:41

    Dnes jsem dělala, krásně se dělá a jsou křehoučké, doporučuji

  • Fleur | 3. 12. 2005 11:24

    Di, tyhle jsou křehoučké už po upečení, protože je tam stoprocentní tuk. Se sojovým sukem jsem také dělávala, ale moc mi tam nechutnal, protože bylo těsto pak takové navoněné. Včera jsem dělala tyhle pracny a budu dělat znovu, protože jsou téměř snědené, jak jsou křehoučké. Také nám moc chutná ta kořeněná chuť. Dala jsem do nich směs kokosu a vlašských ořechů. Krásně se vyklápějí.

  • Di | 3. 12. 2005 08:29

    Pracny z tatranek mám moc ráda. Podle staršího receptu, který vlastním, se do nich strouhal ještě kokosový suk. Teď začínám přemýšlet, jestli nebudu inovovat, tenhle recept mě zaujal. Ty moje pracny se však musely dělat dost dopředu. Změkly až za měsíc!

  • Alis | 2. 12. 2005 20:29

    Lákavé, vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví Pracny
Moučníky Cukroví Pečení Slovensko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Hřebíček mletý Kakao Mleté ořechy Moučkový cukr Nové koření mleté Omega Skořice Tatranka Vejce Ztužený tuk

Vánočka z domácí pekárny

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Cuketová polévka  s hráškem a mátou

Cuketová polévka s hráškem a mátou

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Jogurtový koláč z třeného těsta s ovocem

Jogurtový koláč z třeného těsta s…

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Vánočka z domácí pekárny

Poslední sledované recepty

110
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
103
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
78
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
62
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz „Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

„Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Tatrankové rohlíčky
Tatrankové rohlíčky
Tatrankové vánoční kuličky
Tatrankové vánoční kuličky
Tatranské kuře
Tatranské kuře
Tažený jablkový závin
Tažený jablkový závin
Tažený štrůdl (závin)
Tažený štrůdl (závin)
Telecí hrudí plněné risi-pisi
Telecí hrudí plněné risi-pisi
  • Recepty.cz
  • Tatranské pracny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact