Krkovičku lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky a lžíci sterilovaného leča. Takto připravené kotlety urovnáme do pekáče, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a v dobře vyhřáté troubě upečeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
amater :)
|12. 12. 2012 17:40
lepsi je dat brambory s cibulkoou na krouzky a polovinu smetany vylit jen na brambory :) =-O
Jan Adamec
|10. 5. 2006 11:53
Takto připravené maso nedávám do prázdného pekáče,ale lehce vymazaného a zaplněného, podle množství strávníků,na kolečka nakrájenými syrovými bramborami.Jídlo je kompletní a brambory se dají jíst i samotné.
Jana Kutačová
|9. 5. 2006 17:26
Tohle byl můj první masový recept-asi před 14 lety.Povedlo se,moc to mému nastávajícímu chutnalo a já jsem od té doby začala vařit a péct téměř každodenně..o))