je to strasne napsane ja bych to udelal inak je to nahovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
tak abych pravdu řekla dort jsem pekla ale nejedla, tyhele dorty prostě nejím, ale na přílišnou sladkost si nikdo nestěžoval, otázkou je, zda by mi to bylo řečeno, že :-) ale ten krém je opravdu tuhý, jak píše pa gargulák..
Barboro, nemyslím si.Někde je chyba. Neděláte menší dávku? Mně se spíš zdá dost mastná=po vychlazení tuhá náplň. Já na uvedené množství másla a cukru dělám kaši z 0,5L mléka
Nie je ta napln moc sladka? Ja robim do cokoladovej torty rovnaku, ale cukru davam len 2 lyzice, nie 200gramov a sladka mi pride dost?
tenhle dort jsem pekla tatkovi k padesátinám - sklidila jsem pochvalu :-)
Vlastně to není pařížská šlehačka, ale pudinková kaše s čokoládou a Solamylem. Kdysi jsem zkoušela recept na dortovou náplň z másla a pudinku ze smetany, ale na mě to bylo moc hutné. Ale záleží samozřejmě na chuti, možná to odlehčí ta čokoláda.
Na tomto receptu mě zaujal ten krém hned jsem vytiskla i dala do oblíbených.Nikdy by mě nenapadlo spojit vlastně pařížskou šlehačku s máslem. Zkusíme,uvidíme jak se povede.