• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek speciál
Napište svůj komentář k receptu

Tatarský biftek speciál

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarský biftek speciál
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hovězí svíčková (Event. libové hovězí maso)
    • pepř mletý
    • sůl
    • hořčice
    • 1
      lžíce kapary
    • paprika
    • česnek
    • kmín
    • nové koření
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • kečup - jemný
    • tabasco Zelené či jiná pálivá přísada
    • 2
      ks žloutek 1-2
    • 2
      lžíce whisky Event.
    • bílý chleba
    • provensálské bylinky
    • rama Či Perla na vaření

Postup přípravy receptu

1
Maso naškrábeme (případně můžeme 2x umlít hovězí zadní), vytvoříme kopeček s důlkem, do kterého dáme žloutek, na okraj talíře uděláme malé hromádky koření a utřeného česneku, na stůl dáme lahvičky s kečupem a ostatními pikantními přísadami či omáčkami, whisky, mlýnek na koření a každý si maso sám umíchá a ochutí. Ramu či perlu smícháme s česnekem a provensálskými bylinkami.
2
Podáváme s bílým chlebem italského typu opečeným dozlatova nasucho, který potřeme ochucenou Ramou či Perlou. Kapary dodají masu velmi dobrou chuť a nasucho opečený chléb je mnohem méně kalorický a těžký do žaludku než klasické topinky.
3
**Pro labužníky:** do hotového tatarského bifteku může vmíchat cca 2 lžíce whisky. Bohužel maso tak posléze trochu zešedne, což však není chuti na závadu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 11. 1. 2015 15:51

    Náhodou je to chuťově výborné, dávám lžíci brandy na cca 200g masa. Co mne ale naučil tento recept, je dávat do tataráku kapary - je to SUPER!!!! Nikdy jsem to neznala a na základě tohoto receptu vyzkoušela a mohu jen doporučit!

  • Lyci | 24. 1. 2012 12:47

    whisky do tataráku??? nejen urážka tataráku ale taky urážka dobrýho pití :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Syrové Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý chleba Česnek Hořčice Hovězí svíčková Kapary Kečup - jemný Kmín Nové koření Paprika Pepř mletý Provensálské bylinky Rama Sojová omáčka Sůl Tabasco Whisky Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Kapr pečený s bylinkami na másle

Kapr pečený s bylinkami na másle

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Pizza z rohlíků

Pizza z rohlíků

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Brokolicový koláč z listového těsta

Brokolicový koláč z listového těsta

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

138
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
123
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
97
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
93
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
83
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek speciál
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact