Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
P.Hon
|28. 2. 2012 12:55
Po promíchání všech ingrediencí doporučuji do tatarského bifteku přimíchat 1 polévkovou lžíci jemně nastrouhaného křenu.Kdo vyzkouší , neprohloupí.
Renata
|12. 8. 2011 21:20
dejte tam obrazky :-P
Oldřich Gargulák
|13. 10. 2008 23:39
zajímavá statistika: 50% ano, 50% ne; já mám okurky v tataráku rád
tatík
|24. 1. 2008 17:51
Doufám , že okurka je jen na ozdobu.Jenom s tím odležením opatrně,maso velmi rychle tmavne a díky syrovým surovinám se velmi rychle kazí.Pro toto jídlo platí , že je dle EU neskladovatelné.
frabta tranta
|28. 2. 2007 14:02
do tataraku urcite ne plnotucna horcice, a na sojovky taky pozor!! Zkuste taky misto soli najemno nakrajenou ancovicku (napr. calabrese) ale hlavne: Maso NIKDY rozumej NIKDY NEMELEME!!! pro ostrost je nejlepsi cerstva chilli papricka (thajska)
Ewinkas
|30. 8. 2006 09:53
okurky do tataráku?..to ne..le jinam moc dobrý...jenom bych přidala jžičku hořčice a trochu sojovky.
marek
|7. 7. 2006 19:56
do tatarského bifteku určitě patří hodně sojové omáčky.Bez ní to nemá cenu.
Otakar Richter
|26. 2. 2006 09:01
Určitě ne okurky, feferonky a chili koření, to je po mexicku. Místo toho trochu olivového oleje, aby to bylo vláčné, polévkovou lžíci sekaných kaparů a špetku pálivé papriky. A pokud máte čas míchat, napěnit, až je maso lehce růžové.