Po promíchání všech ingrediencí doporučuji do tatarského bifteku přimíchat 1 polévkovou lžíci jemně nastrouhaného křenu.Kdo vyzkouší , neprohloupí.
dejte tam obrazky :-P
zajímavá statistika: 50% ano, 50% ne; já mám okurky v tataráku rád
Doufám , že okurka je jen na ozdobu.Jenom s tím odležením opatrně,maso velmi rychle tmavne a díky syrovým surovinám se velmi rychle kazí.Pro toto jídlo platí , že je dle EU neskladovatelné.
do tataraku urcite ne plnotucna horcice, a na sojovky taky pozor!! Zkuste taky misto soli najemno nakrajenou ancovicku (napr. calabrese) ale hlavne: Maso NIKDY rozumej NIKDY NEMELEME!!! pro ostrost je nejlepsi cerstva chilli papricka (thajska)
okurky do tataráku?..to ne..le jinam moc dobrý...jenom bych přidala jžičku hořčice a trochu sojovky.
do tatarského bifteku určitě patří hodně sojové omáčky.Bez ní to nemá cenu.
Určitě ne okurky, feferonky a chili koření, to je po mexicku. Místo toho trochu olivového oleje, aby to bylo vláčné, polévkovou lžíci sekaných kaparů a špetku pálivé papriky. A pokud máte čas míchat, napěnit, až je maso lehce růžové.
jedla jste někdy tatarák??
to neni pravy tatarak
Okurky? To snad ne.Ale jinak KLASIKA-vyborny.