Je to naprosto luxusní, vynikající a den ode dne lepší a žravější....lepší jíst až další den po udělání, je to opravdu super !
zdenka supolova
|5. 9. 2009 13:46
Tuhle lutenici,dělám roky,nedávám hořčici,majonézu a gr. koření,strouhám nahrubo,rozhodně nešetřete česnekem a kečupem,a čím starší,tím lepší.V ledničce vydrží klidně týden v uzavřené sklenici.Jo a ze dvou brambor to ani nedělejte,to si akorát podráždíte chuťové buňky:-)
Michaela Linhartová
|4. 9. 2009 20:03
Já to znám pod názvem Lutenice... Ještě tam přijde měkký salám. A brambory nestrouhám, ale nakrájim na malinkaté kostičky včetně salámu.
Pavlinka D
|23. 11. 2007 17:52
Vynechala sem majonézu, česneku dala méně a místo grilovacího koření worcesterovou omáčku. Bylo to moc dobrý:-)
ROMAN tUREK
|10. 1. 2007 17:10
Místi brambor doporučuji drceného lososa (TRESKA ALÁ LOSOS)
J J
|10. 1. 2007 15:52
Dala jsem brambory i eidam a dávám za 1.
Marie Horáková
|3. 1. 2007 12:47
To znám, jen nedávám grilovací koření. Je to moc dobré. Zkuste někdy místo brambor cca 200 g strouhaného eidamu, je to taky výborné.