Je to naprosto luxusní, vynikající a den ode dne lepší a žravější....lepší jíst až další den po udělání, je to opravdu super !
Tuhle lutenici,dělám roky,nedávám hořčici,majonézu a gr. koření,strouhám nahrubo,rozhodně nešetřete česnekem a kečupem,a čím starší,tím lepší.V ledničce vydrží klidně týden v uzavřené sklenici.Jo a ze dvou brambor to ani nedělejte,to si akorát podráždíte chuťové buňky:-)
Já to znám pod názvem Lutenice... Ještě tam přijde měkký salám. A brambory nestrouhám, ale nakrájim na malinkaté kostičky včetně salámu.
Vynechala sem majonézu, česneku dala méně a místo grilovacího koření worcesterovou omáčku. Bylo to moc dobrý:-)
Místi brambor doporučuji drceného lososa (TRESKA ALÁ LOSOS)
Dala jsem brambory i eidam a dávám za 1.
To znám, jen nedávám grilovací koření. Je to moc dobré. Zkuste někdy místo brambor cca 200 g strouhaného eidamu, je to taky výborné.