Domácí tatarská omáčka
Tatarská pomazánka na topinky
Třešňová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já tedy odjakživa do tatarky ingredience krájím nadrobno a to mi chutná. Navíc přidám trochu šťávy z citronu a malinko mletého pepře. Mňam :-)
nememe majonezu :'( ale už jsem to dělala a moooc mi to chutnalo asi tenhle smajlík to to vyjadří :-$ :-$ :-$
Zkuste zeleninu nemixovat , ale pečlivě nadrobounko nakrájet, je to chuťově taky příjemné a na oko hezčí :-)
Já poslala ještě trochu jiný recept na domácí tatarku,ale ten tam bude asi až zítra.
Taky dělám, je výborná, tatarku už od té doby nekupuju, jen majonézu, ředím trošku nálevem z okurek a mlékem. Jana
sem rada,ze je tu tenhle recept.ziju totiz v Irsku a tady tatarskou omacku nesezenete.Takze super
Papriky plněné hermelínem
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Pudinkové řezy
Srdce na smetaně
Skořicová buchta
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Malinové / ostružinové knedlíky
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou