Domácí tatarská omáčka
Tatarská pomazánka na topinky
Třešňová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já tedy odjakživa do tatarky ingredience krájím nadrobno a to mi chutná. Navíc přidám trochu šťávy z citronu a malinko mletého pepře. Mňam :-)
nememe majonezu :'( ale už jsem to dělala a moooc mi to chutnalo asi tenhle smajlík to to vyjadří :-$ :-$ :-$
Zkuste zeleninu nemixovat , ale pečlivě nadrobounko nakrájet, je to chuťově taky příjemné a na oko hezčí :-)
Já poslala ještě trochu jiný recept na domácí tatarku,ale ten tam bude asi až zítra.
Taky dělám, je výborná, tatarku už od té doby nekupuju, jen majonézu, ředím trošku nálevem z okurek a mlékem. Jana
sem rada,ze je tu tenhle recept.ziju totiz v Irsku a tady tatarskou omacku nesezenete.Takze super
Telecí kýta na hříbkách
Kuře na čtvrtek
Švestkový koláč II.
Pečené plněné papriky
Linecký koláč mlsného manžela
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Vepřová omáčka s žampiony
Houbovo-smetanové špecle
Kuřecí srdíčka - pečená
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení