Domácí tatarská omáčka
Tatarská pomazánka na topinky
Třešňová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já tedy odjakživa do tatarky ingredience krájím nadrobno a to mi chutná. Navíc přidám trochu šťávy z citronu a malinko mletého pepře. Mňam :-)
nememe majonezu :'( ale už jsem to dělala a moooc mi to chutnalo asi tenhle smajlík to to vyjadří :-$ :-$ :-$
Zkuste zeleninu nemixovat , ale pečlivě nadrobounko nakrájet, je to chuťově taky příjemné a na oko hezčí :-)
Já poslala ještě trochu jiný recept na domácí tatarku,ale ten tam bude asi až zítra.
Taky dělám, je výborná, tatarku už od té doby nekupuju, jen majonézu, ředím trošku nálevem z okurek a mlékem. Jana
sem rada,ze je tu tenhle recept.ziju totiz v Irsku a tady tatarskou omacku nesezenete.Takze super
Langoše
Rybízové víno II.
Pudinková bábovka II.
Domácí veka
Špecle se slaninou a žampiony
Makové koláčky
Těsto na italskou pizzu
Asijský králík - jednoduše a chutně
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Holandský řízek a šťouchané brambory
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou