Řízky lehce naklepeme, osolíme. Připravíme si do mísy tatarku, podle chuti rozmačkáme česnek a dáme celé vejce. Rozmícháme v marinádu a do toho dáme osolené řízky, prostě je naložíme den předem do této marinády. Druhý den je vytáhneme a tak, jak jsou, i s marinádou, je jen obalíme ve strouhance a smažíme na oleji jako klasický řízek.
Opravdu výborné!!! Dodá klasickému řízku mnohem lepší chuť!!!
Alena Hanusová
|24. 2. 2007 15:46
Dnes jsme měli k obědu a musím velice pochválit. Masíčko je měkoučké a křehoučké!! Mňam! A můj 11 letý syn měl radost jak z jídla, tak i z názvu. Super! Dávam1
Vepřeková
|7. 2. 2007 17:00
Výborné, zdálo se mi neobvyklé, ale výsledek byl vynikající
Pavla
|7. 2. 2007 12:37
Moc dobré, dělala jsem to pro návštěvu a měly úspěch!!!
Hana Rožníčková
|9. 10. 2006 17:34
Také tento recept znám je to delikatesa, maso je krásně křehké.
Zuzana Šindlerová
|9. 10. 2006 13:46
Další z těch úžasných receptů, rychlovka a chuťově výborné. Zkoušela jsem zatím nakládat jen do jogurtu, v tatarce taky super!!
Vendula Strakošová
|2. 5. 2006 15:25
Opravdu křehké a voňavé po česneku. Dobrá varianta klasického řízku a že já je zbožňuju odmalička!
Hana Nováková
|12. 2. 2006 14:27
Moc moc dobré, křehoučké, nadýchané.Asi je budu dělat místo klasických řízků.A bramborová kaše s vajíčkem a smetanou se k tomu hodí skvěle.
Petra Horáková
|6. 2. 2006 12:53
Vynikající!!! Moc jsme si pochutnali, maso bylo opravdu jemňoučké a ten česnek je tam dle nás opravdu nutný. Hned jsem recept poskytla mamince. Moc díky!!!
Naďa
|4. 2. 2006 11:24
Delikatesa! Právě jsem jeden (malý) snědla-dělám je k obědu pro návštěvu a nevydržela jsem.Maso je křehoučké,asi jak nacuclo ten sosík,ve kterém odpočívalo přes noc.Prostě,jedna báseň,řadím do oblíbených!!!Díky za recept.