Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Ivetčin kynutý knedlík
Zapečený bulgur
Medovník z Počernic
Bostonské krémové mufiny
Polévka z vaječné jíšky
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Vepřová kýta na rajčatech
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.