Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Bramborové placky
Chřestové rizoto
Celerová pomazánka II.
Bramborové těsto-recept po babičce
Netradiční rybízové řezy
Zapečené těstoviny s pudinkem
Kořeněná panenka ve slanině
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake