Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Kuře v kořenové zelenině
Párky na černém pivu
Divoká sekaná
Krkovička jako bramboráková
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Placičky z brokolice a cukety
Cuketová buchta ala brownies
Lepenice s trhaným uzeným
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi