Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Pizza - základní těsto
Linecké těsto pro začátečníky
Bramborová musaka
Majonéza ze zakysané smetany
Dort od lenocha
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake