Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Hovězí maso pěti vůní
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Bulharská musaka -Olga
Krevety Pil Pil
"Párkrole" - párkové kremrole
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Almnüsse (smažené koblížky)
Kuře „65“
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies