Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Tradiční tažený štrůdl
Kyselé zelí do skla
Domací houstičky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Kořeněná panenka - grilovaná
Amorův jablečný řez (koláč)
Měkké sušenky s čokoládou
Vepřový kotlík s fazolemi
Okurkovo-špenátové smoothie
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky