Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Jemná perníková buchta
Kuřecí noky do polévky
Houbové ragú
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Špecle se slaninou a žampiony
Tažený štrůdl (závin)
Česneková pomazánka z červené řepy
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér