Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Žluté řezy se sněhem
Patizony zapečené s hermelínem
Pikantní nakládaný hermelín II.
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Palačinky s jahodovým přelivem
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi