Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Křupavé bramboráky
Celerová polévka II.
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Francouzské kuře II.
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Kynuté knedlíky plněné masem
Dušená hovězí kližka
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…