Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Nepečený moučník (dobrotka)
Ořechový chléb II.
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Boloňské špagety podle Evy
Vynikající zeleninová polévka
Lívance s tvarglemi
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Kachní prsa a bramborové suflé
Sirup ze smrkových výhonků
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort