Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Uhlířina II.
Fazolové lusky s rajčaty
Francouzské kuře II.
Drobenkový mazanec (bochánek)
Vinná klobása v trojobalu
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Bylinkový olej
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort