Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Dětský dvoupatrový dort
Rebarborový dort II.
Zapečená hlíva s nivou
Ryba z trouby: na zelenině a…
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Jednoduché staročeské plátky se…
Květáková bramboračka
Přírodní maso se žampiony - minutka
Kapustové drny z pánve
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše