Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Bramborová kaše
Kynuté těsto - základní recept
Rybízový linecký koláč
Zelňačka s mletým masem
Nektarinkový koláč
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Bazalková pasta / pesto
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky