Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Kuřecí řízečky - marinované
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Donutky
Nakládaný králík se zakysanou…
Francouzská gratinovaná cibulačka
Telecí líčka na víně
Vylepšené rafaello řezy
Volské oko v chlebu
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem