Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Zapečené filé po cikánsku
Bůčkové závitky se zelím
Bábovka s tvarohovou náplní
Babiččin koláč
Klasický houskový knedlík
Pstruh na mandlích
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě