Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Hraběnčiny řezy II.
Jablkový koláč od Alice
Banánky I
Nepečený malinový dort do misky
Španělské „španělské ptáčky“…
Jahodové muffiny II.
Zeleninové pohankové "rizoto"
Špagety se špenátem a sýrem
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky