Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Pampeliškový med II.
Marlenka na můj způsob
Brokolice s uzeným tofu
Salát se sýrem feta
Kuřecí prsa na citronu
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Italská rybí polévka „caciucco“
Kuře pečené na zelenině
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše