Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Kuře „strejdy z Hlinska“
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Medové perníčky od babičky
Bezmasé těstoviny - výborné
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Pohankový salát
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Hrášková polévka - smetanová
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky