Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Dušený špenát
Krůta po americku
Prezidentské maso
Jehněčí plec pečená
Rajčatový salát II.
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Vdolky - rozpeky
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Francouzské brambory podle časopisu F…
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem