Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Italská omáčka
Hruškový koláč II.
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Palačinky plněné špenátem
Cizrna na italský způsob II.
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Ragú z divočáka na švestkách
Salát Caesar II.
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.