Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Cuketa v sýrovém těstíčku
Buchta s jablky a kysanou smetanou
"Péřová" bublanina
Česneková plec
Boloňské fazole pro vegany
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Česnekové řízky v těstíčku
Chřest smažený v trojobalu
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…