Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Vídeňský řízek
Quiche
Husí játra jako předkrm
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Cibulová marmeláda
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Bramborový guláš s hlívou
Rychlé langoše plněné sýrem
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest