Dužinu avokáda a ostatní přísady kromě pažitky umixovat, pak už jen vmíchat pažitku. Používáme jako obměnu všude tam, kde se používá tatarka. Ovšem vynikající je k obalovaným smaženým žampionům nebo jiným smaženým houbám.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martin Valový
|11. 1. 2007 21:25
Tak do toho jdu hned jak bude k čemu, recept dle mého gusta :-) Dám pak vědět ...Simčo, tuk z avokáda je jeden z nejzdravějších, 100% v tomto množství neškodí, ale naopak !
Martin Valový
|11. 1. 2007 18:08
Tak do toho jdu hned jak bude k čemu, recept dle mého gusta :-) Dám pak vědět ...
Simča Sládková
|11. 1. 2007 00:22
Šmankote mankote - to je dobrý!!!!!!!! Ale Martino - musím tě zklamat - jistě je to zdravější, než majonéza či tatarko klasická, ale džaulórií to má taky hafo - avokádo je děsně tučný.....Ale o tak - dobrou chuť :o)))
Martina Souckova
|15. 8. 2006 20:25
Super napad a moc dobre. Tatarku miluju, tak uz se nemusim hrozit kolik te nezdravosti vubec konsumuji a muzu ji bezstarostne lit na vsechno. :) Jen s tim cesnekem jsem trochu ubarala, dala jsem jen 3 strouzky a stejne to byla sila. Diky moc!!