Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.
;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl
Placičky z cukety a mrkve
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Asijské smažené kuličky (šišky)
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Dukátové buchtičky z remosky s…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem