Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.
;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl
Likér z máty peprné
Smaženice z hub
Kuře na cibuli v římském hrnci
Brambory na paprice jako příloha
Cuketové špízy s masem
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem