Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.
;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl
Špagety sypané česnekem
Kuřecí plátky v alobalu
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Italská rybí polévka „caciucco“
Rebarborový koláč s pudingem
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Rychlé červené karí s krevetami
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami