Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.
;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl
Burisony v karamelu
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Španělské ptáčky trochu jinak
Cizrna na rajčatech
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Houbové placičky s rýží
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Mistrovský bramborový salát
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem