Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.
;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl
Bavorské vdolečky II.
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Marináda na králíka nebo kuře
Naložený hermelín s olivami
Dýně s kořenovou zeleninou
Vánoční cheesecake
Pečené vepřové koleno
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.